Gadget Digimon [at] Blog yang tak update..haha Blog yang tak update..haha: Gadget Digimon

6 Gadget Digimon

Korang pernah dengar tak Gadget Digimon ?
ni game orang yang lahir 80an dapat menikmati benda alah ni, antara gadget yang popular la masa dulu kala..



Game ni membuatkan orang ramai berkenalan antara satu sama lain, dan mengeratkan silatulrahim gak la.
Korang juga akan menjadi seorang yang prihatin kerana monster-monster digimon ni bermula dari telur hingga ke pramatang dan seterusnyer matang dan akhir sekali super matang...
Jadi korang kenalah jaga monster korang ni baik-baik sebab
1) kalo monster lapa.. korang bagi makan
2)Kalo monster berak, korang cucikan beraknyer.
3)Pastu korang bagi monster korang latihan bertarung
4) Kalo monster korang sakit, bagi Penedol ubat

Lepas monster korang dah leh betarung, korang g la cari lawan korang tuk ditewaskan..  Masa ni korang akan mencari orang yang turut ada gadget digimon untuk berlawan. Seronok kalo menang, dan kalo menang banyak kali, korang akan menjadi tumpuan orang ramai..
Ada juga cheat-cheat yang diajar ( tak tau betul ke tak cheat tu, tapi aku guna gak cheat tu ) seperti lawan tuk menang selalu, matikan lawan korang dan sebagainya


Akan tetapi, dengan kemajuan CETAK ROMPAK yang memang berleluasa dan juga gadget digimon yang diupdate rekabentuknyer menyebabkan gadget digimon ni semakin kurang BEST.
Dan lama-kelamaan, pupus  cam dinasor

6Geng Bising:

Post a Comment

Percuma E kursus Affilliate. Hanya masukkan nama dan email