Blog yang tak update..haha Blog yang tak update..haha

7 Screen Saver untuk Handphone,Meletop

Setiap orang mesti ada Handphone kan? Siapa yang yang tak de handphone di tangan? Angkat ibu jari kaki. Hehehe.

Aku ada website yang amat menarik untuk korang mendapatkan Screen Saver yang meletop dengan meletakkan nama korang sendiri. Korang leh la taip apa2 yang korang nak buat.



Memang menarik la, dan bagi yang couple tu  korang leh la letakkan nama korang ngan awek/boy korang..hehehe.

12 Terjah Blog Header Evolution

Terjah Evolusi blog header.
Mencari masa terluang ni yang aku saja gatal-gatal tangan untuk mengaru-garu Adobe Photoshop CS4..
Aku terjah punya terjah dan aku terpikir nak mengedit herder2 blog yang aku da terjah.
Maaf yer kalo aku da rosakkan hearder korang semua ni, kikiki.
Aku cume nak tunjukkan kretiviti aku yang tak seberapa ni, cuma edit sikit2 jer.

Ni blog Melromeo dan Juga Eyriqazz yang aku da ubahsuai, tuk blog mel aku da terlupa nak save dia nyer header, so tak dapat nak review sebelum dan selepas..kikiki.

3 Kerugian Masa tanpa Kita Sedari

Kita sekarang banyak membazir masa,
tanpa kita sedari, kita telah menghabiskan masa berjam-jam yang boleh digunakan secara manfaat.

Korang sedar bahawa hidup hanya sekali dan kita sebenarnya haruslah menghargai kehidupan yang ada.
Aku nak memberitahu kepada korang semua dan juga diri aku sendiri tentang kehabisan masa yang kita sendiri tidak nampak.

6 12 Produk percuma dan cabaran RM8000

Baca dahulu dan jangan lepaskan satu ayat pun.. PENTING

Berita baik untuk anda pada tahun 2010 ini.
Satu pemberian besar-besaran akan diberikan kepada anda oleh team usahawansiber.
Pemberian 12 produk yang sangat mengagumkan oleh usahawan-usahawan internet dari malaysia.
Saya dengan berbesar hati ingin memberikan kepada anda 12 produk yang bergitu berharga ini kepada anda dengan percuma.

anda juga turut berpeluang untuk menyertai cabaran affilliate (buat duit secara percuma) yang bernilai Lebih RM8000..
Anda cuma masukkan Nama dan Email, dan anda akan menerima 12 produk percuma dan link ke cabaran bernilai RM8000..

12 Produk dan Cabaran RM8000


Produk yang akan anda dapat

   1.Email Deliverability oleh As Aziz
   2.Blog Bermagnet oleh Aizen Nasa
   3.10 Tips Penulisan Artikel oleh Shaiful Azhan
   4.Panduan Ringkas Joomla! Versi Online & Offline oleh Meezwan
   5.Rahsia Cipta Produk “Maut” Semudah ABC ! oleh AminBeb
   6.Panduan Khas WangCyber oleh Tengku Faris
   7.Tips Rahsia Pemasaran Emel oleh Rahman Basri
   8.Cloaking Link Affiliate Cara Mudah oleh Umar Ismail
   9.Koleksi Terbesar Produk Digital oleh Tengku Faris  Username = tengkufaris | Password = tengkukhalid
  10.Preview Pemasangan Wawwi Peel Away Ads oleh Amin Johar
  11.Panduan Membuat Video Tutorial Untuk Newbies oleh En.Faidzal a.k.a. En.Apai
  12.5 Tips Mudah Menguasai Pemasaran Affiliate oleh Aziani

Dan juga link ke cabaran RM8000 !!


12 Produk dan Cabaran RM8000

2 Percuma Ekursus Affilliate berjaya

Salam sejahtera, saya ada satu kursus online yang ingin dikongsi kepada anda semua.
Saya da jarang mengupdate blog Mr Propito disebabkan sudah bizi berkerja di ******** ..hehe

Sempat untuk saya berkongsi kepada yang ingin belajar dan mengetahui apa itu program affilliate. Program yang boleh mendapatkan wang sampingan dengan hanya melayari internet.  Anda semua anda blog dan ini peluang anda untuk mengetahui program affilliate yang membolehkan anda mendapat wang.

Ilmu yang percuma ini untuk anda. Tiada bayaran dan anda hanya mengisi nama dan email di

http://www.affiliateberjaya.com/index.php?ref=ppl

14 Cerita bagi yang Gatal

Ni aku terbaca satu trick yang amat berguna untuk korang yang gatal-gatal tu mempergunakannye...
Tetapi mesti patuhi syarat jika nak buat maksiat ni dahulu..

Aku terjumpe satu cerita ni dari sebuah forum, dan aku akan share ngan korang semua.. Korang leh mempergunakan trick yang amat berguna ni tetapi mesti patuhi dulu la syarat nak buat maksiat ni dahulu ye .

Ceritanya begini...........

18 Cik Aina Yang sweet...


Cik Aina. Oh Cik Aina.... Blog yang agak menarik dan aku selalu kunjungi gak la tempat dia ni,hehe
Blog ni nampak manis je kalo korang kunjung, senang je mata memandang (ke sebab onwer dia cantik?? zzzz. :p).

16 Melz , Bila lagi aku nak Puji diri ?



AMARAN : Ni hanyalah permainan MELZ, segala kesulitan amat dikesali. :p

29 PPL untuk RM 1.00 !!


Hye lagi sekali,  aku ada benda baru nak kongsi.. First sekali macam mana nuff korang semua ?  Masyuk tak ?
Aku ada satu lagi program tuk korang jana duit...  Free je, tak yah kuar modal pun. Just kena rajin subsribe.

Kali ni bukan RM 0.10, bukan RM 0.20 dan bukan RM 0.50.  Tetapi RM 1.00 !!


Sekali orang subsribe ke tmpt kite, kite dapat RM 1.00.
 Kite juga akan mendapat banyak produk2 dari mereka semasa ke semasa, samaada berbayar atau tak...


17 30 Backlink Aktif Untuk Tarik Traffik

Kepada yang nak dapatkan Backlink. Nak menjana traffik ? Yang nak dapatkan hits yang banyak dari pengunjung.. Korang leh gunakan 30 Backlink aktif ni..

Percuma E kursus Affilliate. Hanya masukkan nama dan email