Screen Saver untuk Handphone,Meletop [at] Blog yang tak update..haha Blog yang tak update..haha: Screen Saver untuk Handphone,Meletop

8 Screen Saver untuk Handphone,Meletop

Setiap orang mesti ada Handphone kan? Siapa yang yang tak de handphone di tangan? Angkat ibu jari kaki. Hehehe.

Aku ada website yang amat menarik untuk korang mendapatkan Screen Saver yang meletop dengan meletakkan nama korang sendiri. Korang leh la taip apa2 yang korang nak buat.



Memang menarik la, dan bagi yang couple tu  korang leh la letakkan nama korang ngan awek/boy korang..hehehe.


Design dia pulah banyak dan korang leh la tngk satu persatu, design dia lak gempak la gak. Ada yang lawa dan ada gak tak lawa (hehe, aku jujur la pulak)

pasti menarik, korang leh layari  REDDODO  .   Ubah handphone korang ke personal korang !!! kahkah

P/s : Aku nyer pilih yang heart tu, and ayat dia korang paham2 la..hahaha

8Geng Bising:

Post a Comment

Percuma E kursus Affilliate. Hanya masukkan nama dan email