April 2010 [at] Blog yang tak update..haha Blog yang tak update..haha: April 2010

8 Screen Saver untuk Handphone,Meletop

Setiap orang mesti ada Handphone kan? Siapa yang yang tak de handphone di tangan? Angkat ibu jari kaki. Hehehe.

Aku ada website yang amat menarik untuk korang mendapatkan Screen Saver yang meletop dengan meletakkan nama korang sendiri. Korang leh la taip apa2 yang korang nak buat.



Memang menarik la, dan bagi yang couple tu  korang leh la letakkan nama korang ngan awek/boy korang..hehehe.

12 Terjah Blog Header Evolution

Terjah Evolusi blog header.
Mencari masa terluang ni yang aku saja gatal-gatal tangan untuk mengaru-garu Adobe Photoshop CS4..
Aku terjah punya terjah dan aku terpikir nak mengedit herder2 blog yang aku da terjah.
Maaf yer kalo aku da rosakkan hearder korang semua ni, kikiki.
Aku cume nak tunjukkan kretiviti aku yang tak seberapa ni, cuma edit sikit2 jer.

Ni blog Melromeo dan Juga Eyriqazz yang aku da ubahsuai, tuk blog mel aku da terlupa nak save dia nyer header, so tak dapat nak review sebelum dan selepas..kikiki.

3 Kerugian Masa tanpa Kita Sedari

Kita sekarang banyak membazir masa,
tanpa kita sedari, kita telah menghabiskan masa berjam-jam yang boleh digunakan secara manfaat.

Korang sedar bahawa hidup hanya sekali dan kita sebenarnya haruslah menghargai kehidupan yang ada.
Aku nak memberitahu kepada korang semua dan juga diri aku sendiri tentang kehabisan masa yang kita sendiri tidak nampak.

Percuma E kursus Affilliate. Hanya masukkan nama dan email