January 2010 [at] Blog yang tak update..haha Blog yang tak update..haha: January 2010

14 Cerita bagi yang Gatal

Ni aku terbaca satu trick yang amat berguna untuk korang yang gatal-gatal tu mempergunakannye...
Tetapi mesti patuhi syarat jika nak buat maksiat ni dahulu..

Aku terjumpe satu cerita ni dari sebuah forum, dan aku akan share ngan korang semua.. Korang leh mempergunakan trick yang amat berguna ni tetapi mesti patuhi dulu la syarat nak buat maksiat ni dahulu ye .

Ceritanya begini...........

18 Cik Aina Yang sweet...


Cik Aina. Oh Cik Aina.... Blog yang agak menarik dan aku selalu kunjungi gak la tempat dia ni,hehe
Blog ni nampak manis je kalo korang kunjung, senang je mata memandang (ke sebab onwer dia cantik?? zzzz. :p).

16 Melz , Bila lagi aku nak Puji diri ?



AMARAN : Ni hanyalah permainan MELZ, segala kesulitan amat dikesali. :p

29 PPL untuk RM 1.00 !!


Hye lagi sekali,  aku ada benda baru nak kongsi.. First sekali macam mana nuff korang semua ?  Masyuk tak ?
Aku ada satu lagi program tuk korang jana duit...  Free je, tak yah kuar modal pun. Just kena rajin subsribe.

Kali ni bukan RM 0.10, bukan RM 0.20 dan bukan RM 0.50.  Tetapi RM 1.00 !!


Sekali orang subsribe ke tmpt kite, kite dapat RM 1.00.
 Kite juga akan mendapat banyak produk2 dari mereka semasa ke semasa, samaada berbayar atau tak...


17 30 Backlink Aktif Untuk Tarik Traffik

Kepada yang nak dapatkan Backlink. Nak menjana traffik ? Yang nak dapatkan hits yang banyak dari pengunjung.. Korang leh gunakan 30 Backlink aktif ni..

33 Dak Wan Si bidadari pelangi


Wahh !!!! Aku kembali lagi dengan memulakan perjalanan aku sebagai penyebar info... Kali ni aku memulakan perjalanan 2010 aku dengan mengutuk.

Blog Dak Wan (rainbow story).  Budak2 la dia ni...huhu  Aku tngk muka tak macam budak pun,huhu

Percuma E kursus Affilliate. Hanya masukkan nama dan email