November 2009 [at] Blog yang tak update..haha Blog yang tak update..haha: November 2009

21 5 Sebab kerja tak diselesaikan


Hye rakan2 yang membaca, hari ni aku ada benda nak kongsi dengan korang semua..
Pe benda zat ? yang terbaik ke ? hehe..
Tak la, aku nak kongsi ilmu mengenai Sebab-sebab kerja korang tidak dapat diselesaikan.

10 Tingkatkan Daya Ingatan

Thanks to Photobucket

Korang pernah hadapi masalah cirit birit terlupe tak?....memang kadang kite sering terlupe sesuatu yang penting kan ?
Aku pun selalu gak la telupe, hehehe.. Camana nak buat kalo kite asik telupe je zat ? .
Aku ada layari internet dan terjumpe artikel mengenai " Cara Tingkatkan Daya Ingatan ". Aku tak tahu la keberkesanannya, just try end error je la..huhuhu

20 Blog Gadis Jingga Di Awan

Hihi, Korang pernah tak tngk Awan Dania ?
Citer kegemaran aku tu, aku suke giler la tngk gelagat yang sememangnyer spontan dan bersahaja..


16 Antara Ragam Kucing

Korang ada kucing tak ? cantik tak kucing korang ?
Entri kali ni aku nak berkongsi dengan korang dengan kucing aku yang sengal ni. Menang banyak ragam kucing-kucing aku ni dan salah satu aksi giler kucing aku ni telah berjaya aku tangkap... Memang panas la gambar ni dan Amaran !!! kepada budak bawah umor jangan tengok ye...

14 Tragedi 2 pelajar

Bertemu lagi dalam  Segmen, Terjah.. Hehehe..Gurau jerk la.
Ok, nak kongsi cerita yang baru aku dengar tadi.. Cerita ni ada pengajaran dan korang haruslah hayati. Paling penting, baca sampai abis..hehe.

P/s : Cerita ni aku akan olah sedikit supaya aku tak memalukan sesiapa

23 Survey Shoutmix



Who Join Exchange Post?


Terima Kasih Kepada semua yang telah menyertai Game Exchange Post Link.
Game ni aku buat untuk suke-suke.
Memang seronok aku raye jike kite menyertai game ni sebab korang tak perasan keburukkan korang yang kalau bagi orang lain ianya memang buruk.
Segala kutukkan dan pujian adalah ikhlas dan bukan untuk memburukkan, tetapi untuk meningkatkan kesedaran tentang blog masing-masing.
Blog aku ni pun bukannya sempurna sangat, mesti banyak punya idea kalo nak kutuk blog aku ni.

73 Jom Exchange Link


Photobucket

Mekasih kerana mengunjung ProPiTo, aku memang terharu la sebab korang semua datang tempat aku ni.. huhuhu .

14 Hadiah Beg Ajaib

Korang akan jeles kalo aku bagitau benda ni... hahaha..
Sebelum tu, aku nak cite dari awal. Aku sebernarnyer nak pergi ke Melaka tuk berkursus selama 10 Hari ( start 10/11/09 ). Dan dengan tibe2, seseorang wanita cantik datang kepadaku dan memberi aku beg tedy yang berwarna pink. hehehe...lawa tu..

12 Keajaiban Minda

Korang percaya kuasa minda korang tak?
Korang percaya benda yang susah korang nak percaya tak?
Korang percaya korang ada super power tak ?
Ape ni zat ? Banyak soalan ni.

hehe, aku ada terbaca satu Entri yang sememangnyer menakjubkan, dan susah aku nak pecaya..

14 Pikat Pasangan Sekarang



Korang ada Bf / Gf ?  Korang teringin ada pasangan ?
Aku, Doktor Cinta sedia membantu.. Bajet la, macam terer sangat je ko ni zat.
Haha.. aku tak la terer mane, tapi sekali lagi aku nak kongsi ilmu ngan korang semua.
Aku nak kongsi camana korang nak sepak tackle awek (cantik ) or pakwe ( hensem ).
Perempuan sebenarnye ada ego diorang, aku penah alami gak... Dan laki pun tidak kurangnyer ada ego tersendiri.. Jangan la gado sebab pekara kecik, bak kata kawan aku " aku (Mean kawan aku tau ) clash dengan farah sebab dia tak balas mesej aku "..hahaha...

11 Contest JerungPerkasa

Contest terhebat bagi yang nak dapatkan hosting berbayar secara percuma selama setahun !!!!
Contest yang membolehkan korang memenangi hadiah Hosting selama setahun.
Baru je lancarkan blog aku ni.. ada hati nak buat contest.. poyo la zat ?
haha, bukan aku yang buat contest ni. Tapi  JerungPerkasa yang buat contest gempak ni.

13 Selamat Datang Ke Propito

Dah 10 Entri ( pada ari senin, 9 Nov 2009 )aku buat di dalam Blog Baru aku ni, hehehe ( tahniah zat sebab ko bejaya )..haha. dan sekarang aku nak Plublish kepada umum.

Blog aku ni aku nak lebih serius dan menjadikan blog aku ni blog dari tangan aku sendiri menaip.
Aku ada satu blog sebelum ni, yang dipanggil Layan4u.. Blog layan4u ni merupakan blog aku jadikan sebagai Hard Disk information aku. Dan ianya 98% ciplak dari laman web, tiada unsur kekeluargaan buatan sendiri.

6 Gadget Digimon

Korang pernah dengar tak Gadget Digimon ?
ni game orang yang lahir 80an dapat menikmati benda alah ni, antara gadget yang popular la masa dulu kala..



2 Grafik 4 Wanita Psis

Thanks for Photobucket

Hehe, aku edit gambar rakan aku menggunakan Adobe Photoshop CS2. Kepada Shima, Umi, Shikin and Farah.... Jangan mara ye aku edit gambar korang, cantik korang..huhu
Saiz kecik la zat? hehe.. memang dikecikkan, kalo nak tengok yang besar, klik baca lagi.

1 Numbered Page Navigation

Memang banyak perlu belajar untuk mencantikkan blog ni.. bukan senang untuk menjadi Power Renger melawakan blog aku ni, dan banyak aku cari dari Pakcik Google dan dia ni banyak membantu aku, hik3..

Pernah dengar Numbered Page Navigation ?

Ada yang tahu dan ada yang x tahu kan ?
Gambar kat atas tu akan memberitahu korang ape tu Numbered Page Navigation...


Nak Belajar cara nak Buat ?  

Percuma E kursus Affilliate. Hanya masukkan nama dan email